Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

EXPO REAL, Мюнхен

Дата: 06.10.2014

Над 1 600 изложители от 70 страни

От 6 до 8 октомври 2014 г. в Мюнхен, Германия, ще се проведе 17-тото международно специализирано изложение за недвижима собственост и инвестиционни проекти EXPO REAL.
Най-голямото В2В изложение в Европа за недвижима собственост е синоним за изграждане на мрежа от контакти, ориентиране в пазара и ценни бизнес контакти.

На площ от 64 000 кв.м. се представят 1 663 изложители. Участниците в EXPO REAL отразяват целия спектър на бизнеса за недвижима собственост: инвеститори и финансисти, проектанти и проектни мениджъри, консултанти и посредници, хора, управляващи корпоративна собственост, архитекти и представители на градове и икономически региони.

Защо да станете изложител на EXPO REAL?

Точно във времена, в които пазарът силно се променя, всеки трябва да заяви своето присъствие и да поддържа лични контакти с партньори и клиенти. Изложението ви дава идеалната платформа за това.

Заедно с традиционните пазари от централно- и западноевропейските страни на предходното издание на EXPO REAL през 2013 г. бяха представени страните от Източна и Югоизточна Европа. В това число беше и България – тя се представи за пръв път с общ щанд. Фирмите Глориент Инвестмънт България, К & К Инженеринг ООД и Парк Индустрия – София Изток AД представиха своите проекти. Общият щанд беше организиран от ситуираното в ГБИТК представителство на Мюнхенския панаир за България.

"Това е нашето второ участие в EXPO REAL, тъй като изложението ни помага да сме в крак с тенденциите в развитието на пазара и по този начин да предлагаме на нашите клиенти висококачествени услуги и ефективно организирани процеси. За нас EXPO REAL е превъзходна платформа, на която да представим нашите проекти и услуги. EXPO REAL предлага на Глориент възможността да разшири портфолиото, което предлагаме на нашите клиенти, както и да намерим нови партньори за нашите проекти, които искат да инвестират в България. Участието ни в общия български щанд беше успешно и планираме през следващата година отново да бъдем изложител на EXPO REAL" - споделя Христо Кусев, управител на Глориент Инвестмънт България, по повод участието в EXPO REAL.

Ето още добри причини да участвате като изложител:

  • Контакт с вземащите решения – огромната част от участниците в EXPO REAL участват във вземането на решения в своята фирма
  • Платформа за създаване на мрежа от контакти – на едно място си дава среща браншът в сферата на недвижимата собственост от цял свят, това са над 36 000 професионалисти от 68 страни
  • Сцена, на която да представите вашата фирма
  • Запознаване с тенденциите в развитието на бранша в световен мащаб – изложението по традиция ще се съпътства от богата конферентна програма. В рамките на 80 симпозиуми, конференции и работни групи повече от 400 експерти ще дискутират по актуални теми и иновации при пазара на недвижима собственост, инвестиции и финансиране.

Представителството на Мюнхенския международен панаир за България и тази година организира общ български щанд.

За въпроси и повече информация можете да се обръщате към:

Кремена Вълчева
тел. 02 816 30 27
поща kremena.valcheva@ahk.bg

Видяна общо: 557 рейтинг: 0.33

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.