Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за Кулата.
Ако искате да видите всички новини за България натиснете ТУК.
Населено място: 

Спешно укрепват пътя за Кулата

Дата: 27.02.2012

Повишаването на нивото на река Струма заради снеготопенето донесе нова опасност за главен път Е-79 за Кулата и Солун и в момента се правят планове за спешното му укрепване.

„Чакаме пари от Комисията по бедствията и авариите, за да се направи аварийно укрепване на брега откъм шосето. Засега се мисли само за това и чак през лятото ще се прави проучване на терена, за да се види какъв е най-удачният вариант за решаване изцяло на проблема” - заяви строителният министър Лиляна Павлова.

Строителни експерти препоръчват изграждането на стабилна подпорна стена, която да не позволи свличане на основата на шосето, както това стана преди време и се наложи трафикът към Солун да бъде пренасочван през прохода Предела, Разлог, гр. Гоце Делчев и ГКПП Илинден.

Видяна общо: 632 рейтинг: 0.21

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.