Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за София.
Ако искате да видите всички новини за България натиснете ТУК.
Населено място: 

Пързалката Ариана без почивка до март

Дата: 18.12.2007

Невиждана заря и грандиозни фойерверки ознаменуваха откриването на ледената пързалка на езерото Ариана в неделя. Общо 400 чифта кънки очакваха мераклиите да се повеселят на зимната пързалка, която ще работи до март. Лично кметът Бойко Борисов в компанията на ледената кралица Албена Денкова и генералният изпълнителен директор на МТел Йозеф Винацер откриха съоръжението. Водещ на купона до пързалката бе Део, а настроението подгряваха Румънеца и Енчев.

Официално за граждани пързалката ще заработи от 10 ч днес, а цената на кънки под наем за хлапета е 1,50 лв. Възрастните пък ще се пързалят срещу 4 лв.

"Като източвахме водата, питаха защо точим. Половин кампания се занимаваха с това, колко лошо място е Ариана. Веселете се сега, пързаляйте се и не се контузвайте", пожела кметът на събралите се столичани.

Видяна общо: 1111 рейтинг: 0.27

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.