Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за София.
Ако искате да видите всички новини за България натиснете ТУК.
Населено място: 

Чистят София от сергиите

Дата: 20.12.2007

Зоната между хотел Шератон, Президентството, Министерски съвет, Народно събрание, Археологическия музей, площадите и булевардите край тях ще бъде забранена за билбордове и сергии, обясни главният архитект Петър Диков.

Във втора зона ще се допускат билбордове само по време на кампании, а в останалите - на всички видове сергии и павилиони. Ще има и публичен регистър на рекламните пана и търговските маси. Наредбата забранява лепенето на афиши, плакати и листовки по стълбовете, кофите за боклук, фасадите и дърветата. Глобата ще е 100 лв. на плакат. От 5000 до 50 0000 лв. ще отнасят елдружества, които не спрат тока на нарочен за събаряне билборд.

За реклама върху кола общината ще събира по 10 лв. месечно за кв. м. Раздаването на листовки, брошури и мостри ще струва на организаторите между 10 и 30 лв. на ден. За ревюта, веселия и промоции на открито рекламното право ще струва между 10 и 35 лв. за кв. м.

Видяна общо: 943 рейтинг: 0.23

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.