Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за София.
Ако искате да видите всички новини за България натиснете ТУК.
Населено място: 

Летище София търси доставчици на компютърна техника

Дата: 31.12.2007

Летище София обяви обществена поръчка за доставка на компютърна техника. Тя включва 200 работни станции, 265 различни LCD дисплея, 21 преносими компютъра, 59 принтера. Срокът на доставката е 42 дни след възлагането на изпълнителя.

От участниците се изисква да представят набор от документи, доказващ тяхната икономическа, техническа и финансова възможност за изпълнение на поръчката. Гаранцията за участие в процедурата е 4 хил. лв. Фирмата, избрана да изпълни доставката, трябва да внесе и 3% от стойността на договора с ДДС като гаранция за изпълнение.

Необходимите документи за доказване на финансовото състояние на кандидатите са отчет за приходите и разходите за последните три години, за оборота на фирмите за същия период, както и списък със сключените договори за последните три години, като се посочват сроковете на изпълнение и възложителите. Изисква се също кандидатите да имат изпълнени договори за сходни поръчки на обща стойност не по-ниска от 3 млн. лв., както и препоръки от възложителите им. Участниците в процедурата е необходимо да представят декларации, в които да гарантират доставка на нови продукти в случай на спиране на производство на предлаганите от тях продукти по време на процедурата при внедряване на нови технологии, както и осигуряване на транспорт до мястото на доставката. От всички се изисква да осигурят временно друга техника, ако поради неизправност се наложи да се удължи срокът на ремонт. Продуктите трябва да имат валиден сертификат ISO 9000:2000, както и сертификата CE Mark. Участниците е необходимо да представят списък със сервизните си бази на територията на страната, както и адресите им и отговорните за тях лица.

Крайният срок за подаване на документите за участие е 11 февруари. Документите за участие струват 100 лева и могат да се закупят от сградата на летище София. Офертите ще бъдат отворени на 12 февруари.

Видяна общо: 1741 рейтинг: 0.42

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.