Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за София.
Ако искате да видите всички новини за България натиснете ТУК.
Населено място: 

Уинслоу започва да строи в Манастирски ливади

Дата: 31.12.2007

Компанията за строителство на недвижими имоти Уинслоу ще започне да строи жилищния комплекс Уинслоу гардънс в столичния квартал Манастирски ливади, след като дъщерното й дружество Лимекс сити вече получи разрешение за строеж. Информацията съобщиха от Уинслоу дивелъпмънтс, които заедно с RREEF - глобалното инвестиционно звено на Дойче банк, притежават компанията Прима инвестмънтс, собственик на Лимекс сити.

Жилищният комплекс ще бъде построен на няколко фази и трябва да бъде готов до три години. Уинслоу гардънс ще включва близо 450 апартамента и обслужващи центрове - СПА център, фитнес и басейн, ресторант, магазини, аптека, медицински кабинети, дневна занималня за деца, фризьорски салон, химическо чистене. Общата инвестиция в комплекса ще бъде 200 млн. лв., съобщават от Уинслоу.

В началото на месеца от Уинслоу обявиха, че отново в съдружие с Дойче банк ще строят жилищен комплекс от затворен тип в Банкя. Той ще включва 1200 жилища и ще се простира на 150 дка. Планираната инвестиция в комплекса е 252 млн. лв.

Отделно Уинслоу реализира самостоятелно проекти в сферата на недвижимите имоти. Компанията има седем апартаментни комплекса в зимния курорт Банско. Четири от тях вече са готови, а три са още в строеж, казаха наскоро от дружеството.

Уинслоу оценява общите си инвестиции на близо 900 млн. лв. Съвместните проекти на компанията и Дойче банк са 620 млн. лв. В началото на 2007 г. Уинслоу дивелъпмънтс сключи договор с британския инвестиционен фонд Луис Чарлз за ваканционен комплекс в село Баня в Пирин.

Видяна общо: 2070 рейтинг: 0.49

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.