Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за София.
Ако искате да видите всички новини за България натиснете ТУК.
Населено място: 

Car Rental Bulgaria с най-голям център за VIP транспортни услуги

Дата: 29.10.2008

На 30 октомври 2008 г., в 11.30 ч., в шоу рума на ESCADRA, бул. „Цариградско шосе” 60, преди разклона за аерогара София и ж.к. Младост, Car Rental Bulgaria ще представи най-големия в България център за VIP транспортни услуги. Официално ще бъдат представени най-новите попълнения в автопарка на най-големия в България Център за VIP транспортни услуги, собственост на Car Rental Bulgaria. Компанията, наложила се вече като предпочитан партньор на редица правителствени и VIP делегации, инвестира в нов, огромен автопарк с цел да задоволи нуждите и на най-претенциозните си клиенти.

През последните години Car Rental Bulgaria бе многократно ангажирана за транспортирането на най-високопоставените президентски и правителствени делегации, както за и осигуряването на най-големите форуми на правителствено ниво като срещите на външните министри на НАТО, пакта за стабилност, централно-европейската инициатива. Капацитетът, качество на автомобилният парк и най-вече професионални и добре обучени шофьори са в основата на успеха на Car Rental Bulgaria.

Освен всички президентски и правителствени делегации Car Rental Bulgaria, от няколко години, е основен доставчик на американската армия. Преди няколко месеца компанията спечели в Германия търг за цялостно транспортно осигуряване на военна база Ново село до края 2010 г. Car Rental Bulgaria е официален партньор на NATO за България и е основен доставчик и превозвач на почти всички международни военни учения на територията на страната.

Car Rental Bulgaria е наследник на фирма за международен транспорт, създадена още през 1993 г. Това е една от основните причини за изключителна подготовка и логистични умения на персонала. В момента 24 млади и мотивирани хора управляват 140 собствени автомобила на стойност над 6,5 млн. лева., работят за развитието и просперитета на компанията. Car Rental Bulgaria се налага на пазара като марка от 2002 г.

Георги Александров
тел.: 974 36 63
GSM: 0888 255 150
mail:
george@carrental.bg

Видяна общо: 696 рейтинг: 0.17

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.