Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за София.
Ако искате да видите всички новини за България натиснете ТУК.
Населено място: 

Али Алиев очарова Истанбул

Дата: 02.11.2008

След участието си в реалити играта на bTV „Сървайвър", ангажиментите към топ моделът Али Алиев се умножиха. Е-майли с предложения от различни страни и компании пристигнаха в агенцията, грижеща се за имиджа на Али.

Веригата градски казина ССG, българския производител Джеронимо, Проктер и Гембъл, модния клуб Енви-Хасково, италианската модна марка Zu-Elements, LTB jeans, Opinions, Kristel Beauty studio са само малка част от клиентите коите вече ангажираха Али за своите кампании през 2009/2010 година.

„Трудно ми е да смогнем с графиците и сроковете за реагиране, тъй като Али е изключително ангажиран”, споделя Наско Лазаров, нагърбил се с нелеката задача да работи с куп популярни звезди.

От две седмици Али заедно с приятелката си Ивайла Станчева е в съседна Турция по покана на известна марка спортни дрехи, за да заснеме нов рекламен клип, с участието на олимпийската медалистка от олимпиадата в Пекин - Елван.От турска страна бургазлията получи множество предложения за участия в реклами, сесиси и ревюта от популярни дизайнери.

Специален гост на провеждащото се в Истанбул авто изложение топ моделът Али участва в откриването му и даде интервюта за националните телевизии. Там нашенецът бе забелязан и да разговаря за своите бъдеще проекти с известния турски топ модел и манекен Лара Сурол, рекламно лице на популярната марка дамско бельо Victoria’s Secret.

ПРоФайл

Видяна общо: 682 рейтинг: 0.16

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.