Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за София.
Ако искате да видите всички новини за България натиснете ТУК.
Населено място: 

Екатерина Дунева предаде короната

Дата: 09.11.2008

Най-успешно реализиралата се, в досегашната история на страната ни, "Мисис България" предаде короната на своята подгласничка.

Дунева реализира изключително активна година, присъствайки да почти всички благотворителни мерорпиятия и кампании, като ден преди събитието по коранясването участва в благотворително модно ревю, в подкрепа на жени пострадали от рак на гърдата.Топманекенката представи тоалети на Beneton, Stefanel и Gledfild, като на ревюто в хотел Хилтън лично присъства посланника на Италия и неговата съпруга.

„ Надявам се новата Мисис България да продължи традицията да представя достойно българската красота по света и да се грижи за създаването на благотворителни мероприятия, в което ще я подкрепям и аз, защото това е смисъла на титлата мисис и на всички конкурси за красота. Когато усетих вълнението и по време на предаването на короната си спомних моите първи минути като Мисис България и трябва да призная че усещането е насравнимо с нищо друго. Благодаря на организатора на конкураса Мисис България, за прекрасните конкури които реализира, на моят PR Атанас Лазаров и на целият му екип за това което съм аз.”

Видяна общо: 709 рейтинг: 0.17

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.