Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за София.
Ако искате да видите всички новини за България натиснете ТУК.
Населено място: 

ВИП-ове въртяха грамофонни плочи

Дата: 21.11.2008

До ранни зори много популярни бизнес и политически личности върнаха времето назад и откриха обновения ретро клуб Грамофон. За да уважат домакинът Красимир Николов тук, в ролята на дидежи, при откриването влязоха моделът и сървайвър Али Алиев и неговия съотборник от реалити формата на бТВ Иван Димитров. В тяхната компания бяха още оцелелите от острова на перлите Филип и Спас.

Лицензиантката на Мисис Свят Яненка Люцканова, въпреки от ангажиментите около подготовката на предстоящия конкурс в Огледала по бТВ за най-красива омъжена българка, уважи партито в Грамофон. Заедно с лицензиантката на Мисис Глоуб Румяна Маринова те се пресиединяват и към националната кампания против рака на маточната шийка.

Тук плочи въртяха още чаровницата Ева от ББ1, новоизлезлите Константин и испанецът Умберто, от сегашния сезон на Биг брадър IV, борецът от арменски произход Армен Назарян, трикратен световен и шесткратен европейски шампион, българския Хари Потер Станислав Яневски, Галя от екс Каризма, без Миро, спотрния гуру на бТВ Краси Минев, топмоделът Александър Беседин, приятелката на Али Ивайла Станчева, Иво Ангелов светския спец на Дневен Труд.

Напълно обновеният столичен клуб Грамофон отвари врати в нощта на 20 ноември (четвъртък) за своите стари и нови клиенти и специалните гости на специалната вечер. Освен напълно обновеният интериор в новият клуб Грамофон, нови са и светлинните ефекти, както и напълно нов звук ще гали ушите в предстоящите незабравими нощи на улица Будапеща 6.

Съвсем нова е и музикалната концепция на Грамофон, предимно ретро музика, евъргрийн, ню уейв и стабилна доза лайт хаус в петъчните и съботните нощи.

Новият Грамофон ще бъде отворен за всеки през цялата седмица. Понеделник музиката ще бъде хипнотизираща и по-авангардна. Вторник ще бъде евъргрийн, а в сряда и четвъртък ще се залага твърдо на ретро хитовете от края на 70-те до средата на 90-те години на XX век. Петъчната и съботната вечер ще слушаме безупречен микс от ретро хитове и лайт хаус, актуална музика, поднесена от резидент диджеите на Грамофон. Неделните партита ще са посветени на електропоп и уейв
хитовете, така че ни остава единствено да бъдем в напълно новият Грамофон по-често от всякога!

С новият Ретро Клуб Грамофон скучна нощна София вече няма да е същата, само адресът е град София, улица Будапеща № 6.

Агенция ПРоФайл

Видяна общо: 663 рейтинг: 0.16

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.