Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за София.
Ако искате да видите всички новини за България натиснете ТУК.
Населено място: 

Сървайвари откриха “острова на съкровищата” в центъра на София

Дата: 03.12.2008

Италианската компания Morellato Group, глобален лидер в модната бижутерия и дизайнерските часовници, подари на София изключителен бутик Morellato, чрез който ще предостави на клиентите си есенция на най-доброто от италианския стил.

След успеха на бутиците Morellato в над 50 страни, последния от които, бе открит през октомври в Ню Йорк на Пето Авеню, Morellato отваря официално врати и в София.

Събитието бе уважено от много отбрани журналисти и специални гости, сред които сървайвърите Али Алиев и неговата дама, Иван Димитров, Ваня Бонева, Спас Стоянов; ТВ звезди - водещите на “следобед с TV7”, дамите от модното предаване “Огледала”; господата Евгени Минчев и Наско Лазаров, както и стилни бизнес дами.

Ефектно декорираните като подарък врати на Morellato Boutique, бяха разопаковани лично от г-н. Кристиано Де Матеис – мениджър на Morellato Group. Моментът бе отпразнуван с шампанското на звездите Moet & Chandon и тъмната, разтопяваща се магия на бонбоните Линдор. Най-обичаното шампанско в света е част от всеки празничен миг.

Ценителите на качеството и достъпния лукс, ще могат да направят коледните празници незабравими с часовниците, бижутата и аксесоарите на марките: Morellato, Sector, Just Cavalli, Roberto Cavalli, Miss Sixty, Molecole и PZero Tempo, предлагани в бутика.

С годините компанията Morellato се превърна в символ на качество, стил и внимание към детайла в сферата на бижутата и часовниците. Тя не само създава тенденции в модната индустрия, но благодарение на инвестициите в сериозни проучвания и иновации, се наложи като лидер на световния пазар.

Седемдесет и пет години опит са в основата на зашеметяващия, но достъпен лукс – комбинация от високо качество и изящество на детайла.

Морелато Group цени високо индивидуалността на всеки от своите клиенти и вярва, че чрез продуктите си - приятен микс от ексцентричност, блясък и фантазия, може да превърне простотата на ежедневието, в нещо наистина специално!

03.12.2008 г. 18 ч.
София, бул. Витоша 53

Виолетка Минкова 0889 600 284

Видяна общо: 787 рейтинг: 0.19

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Новини | Сървайвари откриха “острова на съкровищата” в центъра на София
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.