Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Недостигали паяци за столицата

Дата: 30.12.2009

Познай кой пак ще спечели столичния търг!

Справка в официалния вестник на Европейския съюз показва, че общинска компания Център за градска мобилност обяви обществена поръчка за доставката на пет паяка за преместване на коли. Дружеството се нуждаело от пет съоръжения с опция да купи още толкова до края на 2010 г. Прогнозната стойност на конкурса е 200 хил. лв., а срокът за подаване на документи за участие е 19 февруари.

Столичното дружество Център за градска мобилност обедини фирмите Столична компания за градски транспорт и Паркинги и гаражи.

По метода на стъкмистиката, за да се отсеят "излишните" кандидати, участниците в обявения конкурс трябва да имат най-малко 5 млн. лв. оборот през последните три години, както и да са изпълнявали подобни поръчки. Задължително изискване е компаниите да са доставяли най-малко два броя паяци за последните три години, което да удостоверят със заверени копия на сключените договори, както и препоръки от предишните възложители.

От ЦГМ изискват дружествата да представят пълномощно от производителя на автомобила и крановата уредба или договор за тяхната дистрибуция. Съоръженията трябва да са доставени от компания - носител на сертификат за качество ISO 9001:2000 или еквивалентен на него. Обхватът на документа трябва да бъде търговия и сервиз на товарни автомобили и хидравлични манипулатори. Задължителни са и сертификати EUROVENT или TUV, или еквивалентен.

Видяна общо: 1817 рейтинг: 0.45

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.