Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Сайт казва къде да похапнем в Пловдив

Дата: 29.05.2013

Интерактивната платформа tourism.egov.bg дава информация на туристите в Пловдив къде могат да отседнат или да похапнат вкусно по време на престоя си под тепетата. На сайта са качени данни за всички хотели и заведения в Пловдив, като идеята е до края на годината в регистъра да попаднат и останалите общини в страната.

Сайтът улеснява и хотелиерите, които ще могат през него да подават онлайн отчети и така да пестят време в обикаляне на институциите. Гражданите ще могат да проверяват дали кварталното заведение има редовни документи или работи без разрешителни.

Сайтът ще улеснява и службите по миграция към вътрешното министерство, които ще могат да получават бързо данни за регистрираните гости на хотелите.

Видяна общо: 893 рейтинг: 0.33

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.