Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Довечера приключва кампанията До работа с колело

Дата: 30.05.2013
До работа с колело
На финала сдружение Велоеволюция ще отличи най-активните велосипедисти

С традиционно велосипедно шествие днес, в София, ще завърши кампанията
До работа с колело!

Шествието тръгва в 18.00 часа от централния вход на Южния парк, на бул. Витоша. "Маршрутът ще е надалеко, а финалът ще е нависоко – покрива на Сердика център" - обясняват организаторите от сдружение Велоеволюция.

Маршрутът, по който ще преминат велосипедистите е бул. Витоша, бул. Пенчо Славейков, бул. България, велоалеята на бул. Евлоги и Христо Георгиеви, ул. Оборище, ул. Черковна, ул. Попова шапка до търговски комплекс Сердика Център.

Тазгодишното издание на велошествието е с благотворителна цел: събиране на средства за велопаркинги в столични училища.

На финала сдружение Велоеволюция ще отличи най-работещите велосипедисти – тези, които са документирали своите велосипедни дни през май - месеца за ходене на работа с колело.

Шеснадесетото издание на традиционното Софийско велосипедно шествие е подкрепено от холандското посолство, чрез инициативата Bike'em all, за популяризиране на карането на колело в градски условия.

Видяна общо: 929 рейтинг: 0.35

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.