Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Разград избира най-красива градина и тераса

Дата: 31.05.2013
Да, на красотата!
За трета поредна година, в Разград, избират най-красива градина и тераса

"За трета поредна година в Разград избират най-красива градина и тераса. Конкурсът, под наслов "Да - на красотата!", стартира в началото на юни и ще приключи през септември.
Организатори на инициативата са общинската администрация и Федерацията на жените.
Целта е да се подкрепят и насърчат усилията на гражданите и бизнеса, с помощта на които градът става още по-красив, по-цветен и по-привлекателен" - съобщи зам.-кметът Любо Цонев.

Тази година участниците ще се състезават за естетика и оформление в пет категории - дворове, балкони на апартаменти, прилежащи терени и дворове на бизнес обекти, терени и дворове на заведения за обществено хранене, както и дворове на детски и учебни заведения.

От 1 до 10 септември специална комисия ще обходи подалите заявки за участие в конкурса, а до края на месеца ще извърши класиране. Наградите, осигурени от община Разград, ще бъдат връчени на благотворителния концерт на Федерацията на жените, по случай Деня на семейството.

Заявки за участие и предложения ще се приемат до края на август на тел. 084 624 107, 084 618 186 и на поща: da_na_krasotata@abv.bg

Видяна общо: 1550 рейтинг: 0.58

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.