Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Нощен дрифт с рапърката Анн Джи на Феър мото шоу

Дата: 31.05.2013
Феър мото шоу 2013
На а 1 юни нощно дрифт шоу ще събере в панаира майстори на каскадите с коли и мотоциклети

Утре вечер нощно дрифт шоу, с коли и мотоциклети, ще взриви почитателите на високите скорости. Зрелищният спектакъл, в Международен панаир Пловдив, ще стартира в 20 ч. Виртуозните изпълнения с волана ще се редуват с хитове на рапърката Анн Джи в продължение на два часа.

Атракцията е част от Феър мото шоу 2013, което започва на 31 май и продължава до 2 юни, в Международен панаир Пловдив. В нея ще се включи и гост-звездата на тазгодишното издание на изложението – стънтърът Мартин Кратки от Чехия. Той ще подготви каскади специално за българската публика, след като изпробва трасето в първия ден на Феър мото шоу. Неговата програма може да се види от 13.00 и от 16.30 часа на 31 май, а на 1 и 2 юни от 16.30 часа.

Мартин Кратки е носител на 19 награди от турнири в Европа, като е бил победител в десет от тях. Неговите последователи в България ще демонстрират уменията си в стънт състезание на 1 и 2 юни от 13 до 14 часа. Игри с награди за публиката са предвидени на 1 юни от 12 до 13 часа.

На специално изградена писта ще се надпреварват претендентите за титлите „Крал на Европа“ и „Кралица на Европа“ в кръга от Европейския дрифт шампионат за мъже и жени. Атрактивното състезание ще се проведе за първи път у нас на 1 и 2 юни 2013 г. в Международен панаир Пловдив. Организира се съвместно с Дрифт клуб България, ще присъства и президентът на Световната дрифт асоциация Майк Прокюрор.

Очаква се да участват над 30 звезди от България и чужбина.

На 1 юни тренировките са от 9 до 15.30 часа, а квалификациите – от 15.30 до 18 часа. На 2 юни на пистата ще излязат най-добрите дрифтъри, като жените ще се изявяват от 11.30 до 12.30 ч., а мъжете – от 13 до 14.30 часа.

Над 10 000 посетители се очакват на атракциите и състезанията в рамките на Феър мото шоу 2013.

Катя Янева

Видяна общо: 1061 рейтинг: 0.40

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.