Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Откриваме Дунав мост 2 за деня на Европа

Дата: 07.02.2013
Дунав пост 2 има акт 15
Очаква се Дунав мост 2 да съживи бизнеса в западналия регион

"Мостът при Видин - Калафат ще бъде открит на Деня на Европа - 9 май. Предстоят разговори с еврокомисаря Йоханес Хаан и председателя на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу, за да потвърдят датата на откриването на обекта" - съобщи вчера във Видин министър-председателят на България Бойко Борисов.

"В момента се водят преговори за изграждане на звеното за управление на Дунав мост 2. Решено е, че то ще бъде във Видин, но се уточняват и проблемите по изграждане на инфраструктурата на съпътстващите институции - Гранична полиция, митница и др." - уточни министърът на транспорта Ивайло Московски.

Вчера Борисов заедно с министъра на културата Вежди Рашидов, транспортния министър Ивайло Московски и министъра на здравеопазването Десислава Атанасова откриха реновираната сграда на музея Кръстата казарма, във Видин.

Министър-председателят посети видинската МБАЛ Св. Петка, където бе представен новият компютърен томограф, който е един от най-съвременните медицински апарати в Северозападна България. Средствата за неговото купуване и за още медицинска апаратура за видинската болница, на стойност 1 007 853 лева, са осигурени от Министерството на здравеопазването.

БТА

Видяна общо: 809 рейтинг: 0.28

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.