Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Моралната страна на мирния атом

Дата: 08.02.2013

Антиядрен урок 9

Продължава Антиядреното училище за граждани и политици, организирано от Грийнпийс и За земята

Дадохме си седмица почивка след референдума - малко време за размисъл над резултатите, които всеки се опитва да тълкува в своя полза. Над 63 % от гласоподавателите подкрепиха проекта Белене, а другите?

Стана ли ясно на някой, от политиците ни, какви са настроенията на по-голямата част от българските граждани. Ясно или не, пред тях вече стои задачата да решат съдбата на проекта и да започнат дебат върху бъдещето на ядрената енергетика в страната.

Дебатът, преди референдума, гравитираше изключително върху популистки съждения. Дебатът в парламента едва ли ще бъде по-различен. За това За Земята и Грийнпийс си позволяват да стигнат по-далеч тази седмица и да поставят темата на една не толкова рационална основа – да дебатират моралната страна на ядрената енергетика.

Петък, 8 февруари, между 8:30-9:15 ч., при задния вход на парламента.

Видяна общо: 636 рейтинг: 0.22

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.