Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Пускат първата бензиностанция в новите участъци на АМ Тракия

Дата: 11.12.2013

Скоро пътуващите по новите участъци от магистрала Тракия ще имат възможността да ползват нормални тоалетни, а не поставените на пожар през лятото химически такива и да заредят с гориво. Две нови бензиностанции са пред завършване на аутобана. И двата обекта са в посока Бургас, докато пътуващите за София остават без място за зареждане и освежаване в продължение на повече от 200 километра.

Първата нова бензиностанция на "Тракия" е между километри 273 и 274, преди разклона за Сливен и Ямбол. Тя е пред завършване и вече се вижда, че е на австрийската верига OMV. Техен е и последният обект, преди дългите километри без бензиностанция. С пускането й най-дългият участък, без подобен род обслужване, ще е около 120 километра. От OMV България съобщиха, че новата им бензиностанция ще заработи до края на тази година.

Второто ново място за зареждане с гориво и възможност за отдих е между 298 и 299 километър. За момента е изградено само скелето на бензиностанцията и не става ясно кой я изгражда.

Забавянето на изграждането на бензиностанции, по пуснатите нови участъци на Тракия дойде от липсата на разбирателство между потенциалните инвеститори и собствениците на подходящи терени за цената на земята.

в-к Дневник

Видяна общо: 804 рейтинг: 0.32





Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Новини | Пускат първата бензиностанция в новите участъци на АМ Тракия
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.