Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Днес Русе раздава награди за туризъм

Дата: 16.12.2013
Днес Русе раздава награди за туризъм
Конкурсът цели утвърждаване имиджа на община Русе, като привлекателна туристическа дестинация и постигане на висока удоволетвореност на туристите от предлаганите туристически услуги в региона

Представят премиерно нов туристически филм за града

Днес община Русе ще раздаде годишните награди в сферата на туризма за 2013 г. Официалната церемония, по връчването на призовете, ще започне в 16 ч., в зала Европа, на Доходно здание.

Конкурсът се създава и реализира със съвместните усилия на местната администрация и местния туристическия бизнес и цели утвърждаване имиджа на община Русе, като привлекателна туристическа дестинация и постигане на висока удоволетвореност на туристите от предлаганите туристически услуги в региона. Организаторите се надяват, чрез насърчаване на добрите практики и създаване на предпоставки за инициативност, събитието да се превърне в традиционно, за да стимулира местния хотелиерски, ресторантьорски и туроператорски бизнес.

Община Русе участва в конкурсната процедура, като организатор на церемонията по награждаване на призьорите и ще съдейства за популяризирането на победителите от отделните категории.

Носителите на призовете ще получат почетни грамоти и плакети и ще бъдат рекламирани на собствена страница в представителните туристически издания на община Русе.

Видяна общо: 1215 рейтинг: 0.48

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.