Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Нов план за управление на природен парк Беласица

Дата: 18.12.2013

На 19 декември, четвъртък, от 10.00 часа, в пресклуб БТА, ще се състои пресконференция на дирекцията на природен парк Беласица, към Изпълнителната агенция по горите, на тема:

Изработеният план за управление на природен парк Беласица и неговото обществено обсъждане.

Ще бъде представен планът за управление, резултатите от проведените срещи и обществено обсъждане на 18 декември, както и перспективите за развитие на най-младия природен парк в България - Беласица.

На пресконференцията ще присъстват ръководители на екипа, разработил плана за управление, представители на Изпълнителната агенция по горите, дирекцията на природен парк Беласица и др.

Събитието е по проект № DIR-593211-1-6: „Разработване на План за управление на природен парк Беласица, финансиран от ОП „Околна среда 2007-2013 г.”, с договор за безвъзмездна финансова помощ № DIR-593211-1-С001 от 08.09.2010 г.

Видяна общо: 1373 рейтинг: 0.55

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.