Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Мистър България - Мирослай Йончев се завръща на модния подиум

Дата: 15.12.2013
Кариерата му на световната сцена продължава вече над 16 години
Преди 6 години на конкурса, провеждащ се в Корея, Мирослав Йончев печели титлата Mодел с най-красива физика в света

Мирослав Йончев отново заминава за Италия, където ще поднови договора си със световната модна агенция Урбан, който го нареждаше в списъка на 10-те най-скъпо платени модели в Европа. Модната кариера на Миро бе прекъсната поради политическия скандал с бившия министър Цветан Цветанов.

Дни, преди да замине за Милано, Йончев получи поредното модно признание. На 15-тото юбилейно издание Менхънт България, организирано от Интерсаунд, на което присъстваха известни топ модели от конкурса като Мариан Кюрпанов, Али Алиев, Сава Цеков и др, на Миро бе присъден Приза за цялостна заслуга и популяризиране на българската мода по света.

Световният конкурс Менхънт Интернешънъл е най-големият мъжки моден конкурс, аналог на Мис Свят. Преди 6 години на конкурса, провеждащ се в Корея, Мирослав Йончев печели титлата Mодел с най-красива физика в света. Това е единствената модна титла на България от най-високо ниво в мъжката мода до сега.

Преди 4 години, той бе награден и от Българската асоциация на модните агенции за Модел представил най-добре България на световния подиум. Той бе поканен да дари световните си отличия на Националния исторически музей, с което стана първият човек от шоу бизнеса и четвъртият спортист, представен в музея.

Мирослав Йончев бе лице на международната кампания на ООН за борба с лимфома, лице на кампанията „Няма различие” на Движението на хората с увреждания в България, посланик на добра воля на Зелена община и други кампании, в национален и международен план. Кариерата му на световната сцена продължава вече над 16 години.

Видяна общо: 1454 рейтинг: 0.58

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Новини | Мистър България - Мирослай Йончев се завръща на модния подиум
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.