Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за Саудитска Арабия.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Саудитец се развежда заради гледане на телевизия

Дата: 13.10.2007

Жител на Саудитска Арабия реши да се разведе с жена си, защото тя често гледала телевизионна програма, чийто водещ е мъж.

Мъжът сметнал увлечението на своята половинка по телевизионната програма като „незаконно уединение с мъж“. Жената била много учудена, когато съпругът й нахлул в стаята, докато гледала ток-шоуто по един от мюсюлманските канали, и започнал да я оскърбява.

Той поискал тя да напусне дома му, защото дори гледането по телевизията на мъжко лице е „своеобразно изкушение и незаконно уединение“.

Съдията обаче отказал да ги разведе и се опитал да убеди ревнивия съпруг, че не си струва да се разделят за подобно нещо. Според съдията гледането от жени на предавания с участието на мъже не позори съпрузите.

Видяна общо: 300 рейтинг: 0.07

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.