Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за Саудитска Арабия.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Фрапорт поема управлението на летищата в Рияд и Джида

Дата: 24.06.2008

Компанията концесионер на летищата във Варна и Бургас - немската Фрапорт АГ, съобщи, че 13 нейни ръководни кадри започват работа в летищата Рияд и Джида в Саудитска Арабия. Арабското Бюро за гражданско въздухоплаване е провело тръжна процедура за избора на партньори за управлението и развитието на най-големите международни летища на страната – тези в Рияд, Джида и Дамам.

След участие в търговете за Рияд и Джида, немската компания е спечелила договор за 6-годишното им управление, съобщиха от Фрапорт.

През това време управленските екипи на Фрапорт ще бъдат отговорни за ежедневните операции, както и за ръководството на най-различни проекти на двете летища.

Усилията ще бъдат насочени основно към развитие на летищата, подобряване нивото на услугите, както и към устойчив ръст на пътникопотока.

По време на целия период на договора ще бъдат провеждани интензивни обучения на всички управленски нива.

Видяна общо: 506 рейтинг: 0.12

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.