Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за Саудитска Арабия.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Бичуваха саудитци заради неморално парти

Дата: 13.07.2009

Саудитски съдия осъди седем мъже и четири жени на удари с камшик и няколко месеца затвор, защото са присъствали на „неморално тържество”, съобщи саудитски вестник. Осъдените двама иракчани и деветима саудитци на възраст между 18 и 37 години ще трябва да изтърпят от 400 до 700 удара с камшик и между 4 и 10 месеца затвор.

Групата е арестувана в северната част на Саудитска Арабия в края на юни по обвинение в консумация на алкохол по време на празненство. Полицията ги наблюдавала няколко дни преди да ги арестува. Униформените намерили арак – силно алкохолно питие от фурми, скрито в бутилки от безалкохолни напитки в колата на младежите.

В Саудитска Арабия употребата на алкохол се наказва с публично бичуване. Срещите от личен характер между неженени мъже и жени също са забранени.

Видяна общо: 462 рейтинг: 0.11

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.