Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за Саудитска Арабия.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Саудитско семейство подаде иск срещу зли джинове

Дата: 02.08.2009

Саудитско семейство, живеещо близо до Медина, е подало иск пред шериатския съд срещу местен джин за кражби и насилие. В иска се съобщава, че злият дух е обвинен в кражба на мобилен телефон и хвърляне на камъни. Ищците узнали, че домът им е обитаван от дух едва, след като живели в него 15 години. Поради нежелателната му активност се наложило потърпевшите да напуснат жилището си. Първоначално те чували странни звуци, а после арабският полтъргайст започнал да хвърля камъни, с което изплашил децата.

Повечето хора на запад асоциират джиновете с героите от филма на Дисни за Аладин. В ислямския свят тези духове имат доста по-лоша репутация, като се счита, че те често вредят на хората за отмъщение или от ревност. През повечето време те са невидими, но могат да приемат различни човешки форми.

Видяна общо: 455 рейтинг: 0.11

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.