Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за Австрия.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Ще замрази ли Мерцедес G класата

Дата: 01.03.2015
Публиката ще реши съдбата на новия модел G500 4x4?
Концептуална G-класа търси одобрението на публиката за производство

Центърът на Мерцедес, за разработка на модели на базата на легендарната G-класа, базиран в Грац - Австрия, ще представи в Женева прототип на свръхвисокопроходима версия на всъдехода. Моделът G500 4x4² се отличава с повишен до 45 сантиметра клиренс, 22-цолови колела, окачване с променливи характеристики и мощен мотор.

Автомобилът разчита на четирилитров V8 бензинов двигател, с мощност 422 конски сили, задвижване на четирите колела, бързи и бавни скорости. G500 4x4² с лекота преодолява водно препятствие с дълбочина до метър, като е в стихията си и на пясъчен терен.

Всяка от четирите колела разчита на две двойки пружини и амортисьори, като водачът може да избира между спортни и комфортни настройки на окачването.

В салона G500 4x4² предлага типичния за Мерцедес лукс, като тапицерията е кожена. Дали моделът ще бъде пуснат на пазара, ще реши реакцията на публиката.

Видяна общо: 883 рейтинг: 0.46

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.