Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за Македония.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

77 предложения са подадени по програма "Добросъседство" между България и Македония

Дата: 07.03.2007

77 предложения от български и македонски организации бяха подадени по проект "Малък фонд", по програма ФАР, "Добросъседство" между България и  Македония, за която изпълнителна агенция е Министерството на регионалното развитие и благоустройството, съобщиха от ведомството.

Крайният срок за подаване на предложенията изтече на 5 март 2007 г. Предложенията бяха приемани в съвместния технически секретариат по програмата - Кюстендил.

Проектът се финансира от бюджета на ЕС, по линията на програма ФАР, Финансов меморандум за транс-гранично сътрудничество между България и Македония 2005, като общата стойност на безвъзмездната помощ е 450 000 eвро.

Максималната сума за финансиране, за която може да се кандидатства е 50 000 евро, а минималната - 10 000 евро.

По схемата за безвъзмездна помощ ще се финансират проекти от типа "от хора за хора".

Целта на проекта е да насърчи сътрудничеството между организации от  двете страни на границата в образователната, социалната и икономическата сфери.

Според експерти от Министерството на регионалното развитие и благоустройството, резултатите за одобрените проекти ще бъдат ясни в края на лятото. На всяка от четирите фази на оценка кандидатите ще бъдат писмено информирани за етапните резултати.

Видяна общо: 333 рейтинг: 0.09

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Новини | 77 предложения са подадени по програма "Добросъседство" между България и Македония
© 2000-2019 Journey.bg. Всички права запазени.