Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за Индия.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Индийският автогигант Тата пуска хибрид

Дата: 06.12.2009

Индийският автомобилен гигант Тата обяви, че смята да пусне хибридна версия на най-евтиния си модел Нано. Хибридният модел ще работи на бензин или дизел и батерия.

Базовият модел Нано, който е най-евтината кола в света и струва едва 2 500 долара, бе пуснат в продажба през юли тази година.

Заявката за хибрид на Нано дойде малко след като по-рано този месец автомобилните компании Рено и Нисан подписаха договор с индийската Bajaj Auto. От смесеното предприятие обявиха, че смятат да започнат производството на ултраевтина кола до 2012 г., която ще се разпространява само в Индия и развиващите се пазари. Тя трябва да задмине други автомобили, включително Нано, по отношение на енергийната ефективност на возилата.

Цената на автомобилите ще е между 2 500 и 3 000 долара.

Business Green

Видяна общо: 673 рейтинг: 0.18

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.