Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за Индия.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

На изложението в Делхи Тата представи три нови модела

Дата: 09.01.2010

Най-интересният сред тях е кросоувърът със задвижване 4Х4 Ариа. Той разчита на 2.2-литров дизелов двигател с мощност 140 к.с. и максимален въртящ момент от 320 Нм, ползван също от Тата Сумо Гранде и Тата Сафари. Ариа е седемместен автомобил и впечатлява с богато серийно оборудване - вградена навигация, мултифункционален волан, двузонов климатроник, стабилизираща програма, шест въздушни възглавници и круиз контрол.

Специално внимание е обърнато и на сигурността, като според производителя това е най-безопасният индийски автомобил към момента. Ариа ще се появи на пазара през втората четвърт на годината.

Вторият нов модел на индийците е ванът Вентури. Той ще се предлага във версии с пет и осем места и използва познатия от Индика 1.4-литров бензинов мотор с мощност 70 к.с.

Третото ново предложение на Тата е Маджик ирис - миниванче с размерите на познатото у нас Деу Дамас. Предвиден основно за използване в града, автомобилът се задвижва от 611-кубиков бензинов мотор, позволяващ достигане на максимална скорост от 55 км/ч.

При откриването на изложението в Делхи шефът на Тата Мотърс - Ратан Тата обяви, че компанията работи по версия на евтиния си автомобил Нано за американския пазар. Моделът ще е готов до три години. Американката Нано ще е с по-мощен мотор и значително по-безопасна. Със стартовата си цена от 115 361 рупии (2 473 долара) Нано е абсолютен хит в Индия, като представителствата на Тата приемат поръчки със срок на доставка края на годината.

Видяна общо: 547 рейтинг: 0.14

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.