Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Изба на годината стана Едоардо Миролио

Дата: 10.03.2015
Винария 2015
Гурме демонстрации бяха нов елемент в изложението Винария 2015

Наградата за Изба на годината, която за първи път беше връчена на тазгодишната Винария 2015, получи Едоардо Миролио, потомствен италиански винопроизводител. Право на участие имаха само изби, които се представят със собствени щандове в Града на виното.

В конкурса участваха осем изби: Орбелос, Орбелия, Вила Терес, Тодоров, Даробас, Сопот, Дивес Естейт и Едоардо Миролио. Критериите за избор включваха архитектурното оформление на винарните, условията за представяне на дионисиевата напитка, наличието на енотека, пътят на виното в самото шато и електронното му представяне в интернет пространството.

След посещението на всички кандидати за тазгодишния конкурс и след оспорвана надпревара, единодушно беше избрана избата Едоардо Миролио, заради архитектурното изпълнение, което е реплика на старинен артефакт във вид на спирала, открит в района на Еленово и хармоничното му съчетаване с околната среда.

Катя Янева, Пловдив

Видяна общо: 9095 рейтинг: 4.34

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.