Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Летим от Англия до САЩ за $ 15

Дата: 17.03.2015
Райънеър е уверена, че ще успее да създаде по-успешен бизнес модел от предшествениците си
Ryanair предрага полет до САЩ за $15

Най-голямата нискобюджетна авиокомпания Райънеър (Ryanair) планира да започне полети от Великобритания, Германия и Ирландия до САЩ при цена на еднопосочния билет, започваща от 10 бр. лири (14.8 долара).

Райънеър представи стратегия за развитието си, предвиждаща да предлага полети от Лондон, Берлин и Дъблин до 14 града в САЩ, сред които Ню Йорк, Бостън, Чикаго, Маями. Очаква се презокеанските полети да започнат след пет години. В този период компанията трябва да проведе преговори със самолетостроителни компании, за да съгласува приемливи условия за покупка и лизинг на самолети.

Многократно са правени неуспешни опити за нискотарифни авиопревози между Европа и САЩ, но Райънеър е уверена, че благодарение на мащабната си дейност, ще успее да създаде по-успешен бизнес модел от предшествениците си.

ТАСС

Видяна общо: 8420 рейтинг: 3.95

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.