Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Народни цени на Северното Черноморие

Дата: 14.08.2000

Изобилието от ресторанти, кафенета, дневни и нощни барове и прочие кръчми правят почивката на средния българин сладка и спокойна. Редакцията на Journey.bg изпита лично удоволствието да се наслаждава на чиста мастика, истинска водка и неразредена пенлива бира на цени равни и дори по-ниски от уличните столични капанчета.

Съдете сами:

Ресторант Бисер до хотел Морско око на Златни пясъци предлага истинска бира 0,5 л по 90 ст. Толкова е и 50 гр мастика (салатките са под два лева), а порция пържени или печени дробчета е за 1,80 лв.

Ако сте отседнали в град Варна, можете да прекарате великолепно в снек-бар Аквариум в Морската градина. Освен хубавата музика на живо ще опитате всякакви морски и месни деликатеси, качествени напитки и коректно персонално обслужване.

Не се дивете, когато Ви донесат сметката - конкуренцията е голяма, затова и цените са народни.

Видяна общо: 479 рейтинг: 0.11

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.