Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Поздравления за... воайорство

Дата: 25.08.2000

Жителка на шведския град Варберг решила да зарадва любимия си мъж по случай 50-тия му юбилей. Тя публикувала негова снимката в местния вестник, придружена с трогателно поздравление. Колкото и да е странно, сюрпризът не зарадвал юбиляра. За това пък, местните нудисти изпаднали в нескрито възмущение.

Оказало се, че господинът обикалял нудистките плажове и разглеждал с бинокъл разголените жени, снимайки с видео камера възбуждащите го екземпляри. Жените дълго време се опитвали да привлекат нахалника под отговорност, но той винаги успявал да избяга преди идването на полицията.

След като видели снимката му във вестника, посетителките на нудиските плажове подали иск в местния съд за "навлизане във личния живот". Обратът се оказал шок за вярната спътница на юбиляра, която дори и не подозирала за тайните увлечения на съпруга си.

Видяна общо: 498 рейтинг: 0.12

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.