Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Предсказание за 2002 г.

Дата: 31.12.2001
  • България се преражда през май
  • В края на лятото и началото на есента може да дойде сериозна помощ отвън, пръст в която ще имат и влиятелни жени

Ползотворни усилия през първото шестмесечие и юли, изпитания през месеците след август се очертават за страната през 2002 г. Основания за това дава движението на планетата на благополучието Юпитер. Тя от средата на седмия месец на миналата година навлезе в Рак - знака, в който се намира и наталното (базисното) положение на същата планета в картата на България от началото на политическите реформи през 1989 г.


Благоприятно е и взаимодействието с наталната Луна около втората половина на август до средата на септември. То ще създаде условия за проява на редица позитивни тенденции. Сред тях ще са навлизането на значителни инвестиции в някои отрасли на икономиката, привличане на покровителство и помощ от богатите страни, развитие на транспортните връзки, приемането на важни закони, стимулиране на бизнеса.

Наред с шансовете, даващи възможност за овладяване на кризата у нас, обаче опозицията на Юпитер с радикалните Венера, Сатурн, Уран и Нептун в хороскопа на България ще провокира често напрежение. Ще се стигне до недостатъчно добро планиране на бюджета и разходите, ще се породи у отделни групи и формации от висшите ешелони на властта стремеж за подмолни действия и саботиране на проекти. Благоприятен за оздравяване на финансовото състояние на страната е аспектът на транзитния Юпитер с Луната в звездната ни карта.

През края на летните и началото на есенните месеци той може да доведе до сериозна помощ и подкрепа отвън, пръст в която ще имат и влиятелни жени. Те ще играят ролята на посредници или на водещи фигури. Това ще е резултат от визити на наши политически личности зад граница. Рисковете за инциденти с подрастващи ще са големи, още повече че числото на България - 7, подвластно на Меркурий, управлява тийнейджърската възраст.

Между края на февруари и края на март има изгледи за съживяване на отделни видове промишлени производства и за начинания с положителни резултати за Българската армия. Силно ще е през годината и представянето на най-добрите ни състезатели по спортна гимнастика, в алпийските дисциплини, бойните изкуства, стрелбата, леката атлетика в зала.

Периодът от 17 май до 25 юни е изключително съзидателен за България. Той ще е свързан с утвърждаването на нови ценности в политическия и обществения живот, със съществени преобразувания и инициативи, засягащи църквата и законодателството, образованието, икономиката, бизнеса. Ще благоприятства големите делови начинания и узаконяването на емоционални връзки.

Тези, които са си поставили за цел да опитат късмета си зад граница, или им предстоят пътувания в чужбина, ще имат предпоставки за сбъдване на желанията. Има изгледи за ползотворни политически контакти и спогодби с държави като САЩ, Швейцария, Индия, Белгия, Англия, Италия, Чехия, Франция. В добри позиции ще са представителите на Близнаци, Дева, Лъв и Стрелец.

Декември е сред относително по-успешните месеци за страната през 2002 г. Удачни за родния спорт и изкуство, за предприемаческия бизнес и за инициативи в рекламата са периодите от 19 до 28 юни и между началото на септември и 7 октомври.

Намираме се в навечерието на една наистина интересна и с добри перспективи година. Ако подходим с повече мъдрост и в решителни моменти действаме достатъчно бързо и оперативно, ще успеем да сграбчим шансовете си и да пожънем плодовете от оползотворяването им на дело, приключвайки я с хубава равносметка.

Калиопа

Видяна общо: 979 рейтинг: 0.24

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.