Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Бойко Борисов е не само мафиот, а и жалък женкар

Дата: 09.10.2002
 Цветелина била снаха на низвергнатия любимец на Живков - Иван Абаджиев

Един слънчев ден на 1988 година Цветелина открива, че Стефан не е голямата й любов. Това става съвсем случайно. Ударът на съдбата е изключително силен.

Всички обичат Бойко ?!

Животът на генерала не е толкова чист, колкото изглежда на пръв поглед.

Неотдавна във ВИП-а на софийското летище неговата спътница в живота Цветелина Бориславова му направи скандал пред журналистите и го накара да потъне в земята от срам.

Наперената дама отказа на главния секретар да го придружи при негово посещение в Бавария и го притесни публично, без да иска, а може би съвсем нарочно.

Тя направи медийно достояние личния живот на двойката. Оплака се, че генералът не я питал иска ли да отиде с него или не, просто є пратил джипове да я вземат.

Иван Абаджиев

Както е казано най-добре в сериалите ­ "Богатите също плачат"!

Вече е ясно ­ човекът, за когото медиите тръбят непрекъснато, изглежда до болка познат на мнозина. Тайните му обаче са много по-пикантни от железния образ, създаден от вестниците и телевизиите.

Най-мелодраматичната история, в която е заплетено името на генерала, досущ прилича на латиноамерикански сериал. С тази разлика, че е подправен с истинската сол на живота.

Романът започва в далечната 1974 година. По онова време красивата Цветелина Бориславова все още е ученичка. Тя живее в Букурещ с родителите си ­ дипломати.

Мнозина заглеждат хубавото момиче, но сърцето му печели Стефан - синът на тогавашния ни посланик в румънската столица Иван Абаджиев, бивш кандидат-член на Политбюро на ЦК на БКП. Истински представител на така наречената червена аристокрация, чийто образ КОЙ живописва повече от две години.

Младежът по онова време е войник. Калява мъжкия си характер в Школата за запасни офицери в Плевен. Отпуските и почивните дни неизменно прекарва със своите родители в Букурещ.

Стефан Абаджиев в Палм Спрингс с дъщерята на генерала - Веска (вляво)

Именно там се запознава с хубавата и интелигентна Цветелина. Двамата се влюбват пламенно един в друг, разказват запознати с красивия романс.

Любовта им издържа проверката на времето. Ходят цели две години преди да вземат съдбовното решение да се съберат в семейство.

Цветелина и Стефан правят тайна церемония. Те не искат да вдигат много шум. Не казват дори на родителите си.

Нещата между тях вървят отлично. Бракът им е изключително стабилен. Раждат им се две момиченца, които младите хора отглеждат с много любов и привързаност.

Един слънчев ден на 1988 година обаче Цветелина открива, че Стефан не е голямата й любов. Това става съвсем случайно, съвсем като във филмите. Ударът на съдбата е изключително силен.

В живота на фината и изискана дама с гръм и трясък, при това насред автосервиз, влиза най-ненадейно каратистът ­ пожарникар Бойко Борисов. Между него и Бориславова избухва пламъкът на любов от пръв поглед и те незабавно взимат решение да се посветят един на друг.

Цветелина е готова да загърби всичко, за да не изпусне якия мъжага. Зарязва пари и положение като част от червената аристокрация, за да бъде близо до мачото.

 

С щерката си от Цветелина - Ралица при дипломирането й в САЩ.

Тя се прибира у дома си, събира набързо най-ценните си вещи, взима по-малкото от двете си деца, което тогава е едва на 3 годинки, и се пренася да живее с Бойко Борисов.

Тя не оставя след себе си ни вест, ни кост, ако се вярва на близки до фамилията. Мъжът є дълго време се чуди къде се е дянала съпругата му. Стефан направо не може да си намери място ­ така и не му хрумва при кого може да е забягнала неговата благоверна.

Точно като в сапунките, едно неочаквано телефонно обаждане му изяснява всичко. Анонимна дама го моли за среща. Непознатата твърди, че има информация за изчезналата съпруга на Стефан.

Отчаяният мъж приема първоначално с недоверие идеята, че ще научи истината за нелепия инцидент. Все пак решава да отиде и да разбере какво желае да му разкрие тайнствената непозната.

Когато двамата се срещат, Стефан разбира, че се е натъкнал на изоставената заради Цветелина съпруга на Бойко Борисов.

Двамата се оказват жертви на чуждата любов, кроят планове как да си върнат най-скъпите хора.

Постепенно обаче се отказват от идеята си. Причината е, че внезапно се разпалват чувства между самите тях.

Неволята, както е известно още от приказките, най-вярно показва на хората правия път към щастието.

Стефан и тайнствената непозната, която се оказва изключително интелигентна и способна лекарка, започват да се срещат все по-често. Постепенно темата за изгубените бивши половинки отстъпва място на разговорите за общото бъдеще на прелъстените и изоставени несретници.

Те решават да заживеят заедно, точно по същия начин, както Бойко и Цветелина. Събират и децата си ­ голямата дъщеря на Стефан и детето на Бойко Борисов от първия му брак. Новото семейство се преселва в апартамента на булката и заживява щастливо.

*Материалът е препечатан с някои съкращения от излизащия днес нов брой на сп. “Кой”

Видяна общо: 3733 рейтинг: 0.93

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.