Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Изоставен съпруг се запали на плажа

Дата: 31.07.2002

Мъж, изоставен от съпругата си, се запали сам на бургаския плаж в понеделник вечерта. 39-г. Георги Христов е настанен в реанимация с 80% изгаряния. "Поставили сме го на командно дишане. Състоянието му е безнадеждно", обясни шефът на й д-р Георги Митев.
Христов е зидар, от Ямбол. Съпругата му Янка била наета за сезона в кухнята на механа "Капаните" на северния плаж. Двамата имат две деца. Не са разведени, но от няколко месеца живеят разделени. В понеделник Георги се появил в заведението с туба бензин. Влязъл направо в кухнята при жена си, помолил я да се съберат, но тя била непреклонна, разказаха очевидци.
Мъжът излязъл, излял бензина върху себе си и се подпалил със запалка. Свидетели твърдяха, че не проронил нито звук, докато горял. Едва след 3 минути успели да го загасят.

Александър Монев

Видяна общо: 1182 рейтинг: 0.29

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.