Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Печели се с риск и предприемчивост

Дата: 02.11.2002

Голяма част от пътуващите до Своге и селата в горната част на Искърското дефиле отдавна предпочитат малките частни бусчета пред раздрънканите влакове с все по-разредено и неудобно разписание. Освен че стигат по-бързо, те са и много по-удобни - и като комфорт, и като спирки.

От тази есен железниците са принудени да изтърпят още един удар - заради ремонта на линията между Пирдоп и Клисура всички влакове за Карлово минават през Пловдив, което увеличава значително пътуването. Частните превозвачи мигновено се настаниха в нишата и вече по няколко автобуса дневно циркулират между София и Карлово, като скоростта им е доста висока по почти напълно обновеното подбалканско шосе.

Видяна общо: 438 рейтинг: 0.11

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.