Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Наши проститутки замесени в съдебен скандал в Бордо

Дата: 13.09.2002
 
Проститутка чака клиенти.
Снимки: архив

Четирима французи бяха заловени в Бордо, докато правели секс на обществени места


Клиенти на нашенките обвиниха съда, образувал дело срещу тях, че преследват медийна известност

Две български проститутки са в центъра на един от най-шумните скандали в историята на френското правосъдие.Четирима мъже бяха хванати от полицията, докато правели секс с проститутки в центъра на град Бордо, предаде Би Би Си. Те заедно с двете нашенки, една албанска и една румънска проститутки са обвинени от френски съд в сексуален ексхибиционизъм. Прокуратурата обвинява задържаните, че са задоволявали нагона си на публични места, където всеки преминаващ би могъл да ги види.

От своя страна адвокатите на четиримата французи обвиниха изправителния съд в Бордо, че иска да вдигне шум в медиите и преследва известност.Магистратите си устройват шоу, без да си дават сметка, че сами стават за посмешище, заявиха защитниците. За първи път в историята на френското правосъдие се повдигат обвинения срещу клиенти на проститутки, а не само срещу жените, уточнява Би Би Си. През февруари местните власти обявиха мащабен план за борба с платената любов.

Четиримата обвиняеми са на възраст от 25 до 36 години. Единият от тях бил задържан, докато ползвал услугите на 21-годишна българка. Двама са арестувани в компанията на жриците на любовта на различни улици в Бордо, а другите двама – на обществен паркинг в централната градска част. Акциите на полицията са проведени през юни и юли. Поне единият от обвиняемите е женен. Ако бъдат признати за виновни, те могат да бъдат осъдени на една година затвор и глоба до 15 000 евро.

Повече от проститутките във Франция идват от страни от Източна Европа, припомня Би Би Си. “Търговията с бели робини е форма на един нов вид робство, която ние няма да търпим”, заяви префектът Кристиян Фремон.

Румен Савов

Видяна общо: 409 рейтинг: 0.10

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.