Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Овчедушци от БТС са готови да върнат убиец на работа

Дата: 13.09.2002

 

 

 

 

 

 

Даниела Терзийска - "честна" гражданка на България с нарушени конституционни права.

Права е жената. Може ли да убиеш детето си, а недемократичните закони да изискват да лежиш в затвора?

Както е тръгнало Бойко Борисов утре може да и даде и медал!

При доказано убийство НА СОБСТВЕНОТО СИ ДЕТЕ с посочване на улики, веществени доказателства и възстановка на деянието чрез следствен експеримент пресата в България изкара един детеубиец - невинен граждани, който имал права в "демократичната" ни но абсолютно беззаконна държава.

Привеждаме ти Драги Читателю материал от в-к Сега, нагледно демонстриращ абсурда на родното правосъдие и овчедушието на обществото ни.

 

Според авторката на статията убийцата "Можело да стопанисва хижа"...

...Ще върнем Даниела Терзийска на работа, но само ако лекарите преценят, че е здрава, заяви вчера изпълнителният директор на Българския туристически съюз Венцислав Удев. Даниела е работила в отделите "Личен състав" и "Деловодство" от 1993 г.
Онзи ден районният съд нареди Терзийска да се лекува вкъщи под грижите на роднини и да ходи на редовни прегледи при психиатър. В петък ще я прегледа ТЕЛК и ще реши дали може да ходи на работа. Даниела беше обвинена за убийството на 3-годишния си син Пепи, прокуратурата прекрати делото заради невменяемост на майката, но по случая не се е произнесла последната съдебна инстанция - Върховният касационен съд.

Повече от година Терзийска е в неплатен отпуск в БТС.
"Майка й е работила 28 години в БТС, други нейни роднини са изявени туристи. Ще направим всичко възможно да й намерим подходящо място", обеща Удев. От състоянието на Даниела зависело дали ще се върне на старото си място в деловодството. Можело да я пратят да управлява и някоя хижа заедно със семейството й.
Според колегите й от БТС Даниела била добро момиче, но щяло да е по-добре да работи на по-спокойно място.

вестник Сега

 

Видяна общо: 416 рейтинг: 0.10

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.