Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Стюарт-младши осъден заради побой в Малибу

Дата: 15.09.2002

Синът на рокера Род Стюарт е бил осъден на 3 месеца затвор и ще трябва да се включи в програма за лечение на наркомани. 22-годишният Шон Стюарт бе арестуван на 5 декември, след като е бил видян да рита мъж в лицето и корема пред ресторант в Малибу. Актьорът Дийн Кайн и брат му откъснали нападателя от жертвата съобщили в полицията за побоя. Стюарт междувременно избягал с кола от местопроизшествието. На сина на Род Стюарт е наложена също 5-годишна условна присъда и обезщетение от 5600 долара, които ще трябва да изплати на жертвата си. Той е можел да влезе в затвора за четири години.

В отделен процес през юни на Стюарт е било наредено да се включи в програма за лечение на наркомани. Присъдата била издадена, след като младежът се е признал за виновен в притежание на контролирано вещество близо до нощен клуб в Западен Холивуд.

Видяна общо: 354 рейтинг: 0.09

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.