Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Събитията във Варна днес 20 IX 2002г.

Дата: 20.09.2002
От 10ч. кметът на Варна Кирил Йорданов приема делегация, включваща 30 главни редактори на централни и регионални руски медии.
От 12ч. във Фестивалния и конгресен център се провежда пресконференция с делегация, включваща 30 главни редактори на централни и регионални руски медии, представители на журналистически организации и на Правителството на град Москва.
От 13,30ч. в Община Варна е заседанието на постоянната комисия “Собственост и стопанство”.
От 14,30ч. в зала “Варна” на Община Варна кметът на града Кирил Йорданов приеме делегацията от град Нинбо, Китай за подписаване писмо за намерение на побратимяване.
Вечерта от 18ч. в ресторант “Стария град” в хотел “Черно море” има пресконференция по повод предстоящото европейско първенство по киокошин карате.
На сцената на Варненската опера, от 18ч. жителите и гостите на морския град ще могат да гледат “Трубадур” от Джузепе Верди с диригент Христо Игнатов. Цени на билетите: 5.00 лв. и 3.00 лв. За ученици, студенти и пенсионери – 3.00 лв.
От 18ч. от 19ч. кметът Кирил Йорданов ще присъства на тържеството по случай 50-годишния юбилей на Кукления театър.

Варна
Александър Монев
Видяна общо: 401 рейтинг: 0.09

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.