Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Министър Велчев се бори за комисионната от "Балкан"

Дата: 19.09.2002
Най-добрият начин да се защитят интересите на държавата и данъкоплатците е създаването на нова авиокомпания на мястото на "Балкан",
заяви в Министерски съвет министърът на финансите Милен Велчев, цитиран от news.bg.

По този начин кредиторите на "Балкан" ще бъдат в по-голяма степен удовлетворени, обясни Велчев. Според министърът държавата не би трябвало да се ангажира финансово при създаването на новата компания освен с вземанията, които има вече към "Балкан".

Министерството на транспорта трябва да реши дали ще има прекъсване на полетите на авиокомпанията, допълни Велчев. По-рано, преди заседанието на Министерски съвет, министърът на транспорта Пламен Петров потвърди, че летище София е изпратило на авиокомпания "Балкан" втора нотариална покана за изплащане на задълженията й.
Видяна общо: 392 рейтинг: 0.09

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.