Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Памела Андерсън е най-безвкусно облеченият човек на 2002г.

Дата: 20.09.2002
 

Списание People обяви своята класация за най-стилно обличащи се хора през 2002 г. За “Най-добре облечени” бяха признати Джулия Робъртс, Холи Бери и други звезди на Холивуд. Изданието раздаде и премии за "Най-зле облечени". В този списък попаднаха Памела Андерсън, Кид Рок и Мейси Грей.
Ослепителна рокля - това е само началото, - пише People в статия, съпроводена от снимки на стилните дами в скъпи тоалети. Приказна прическа, безупречна козметика, проблясващи диаманти и превъзходни обувки и чантичка - всичко това е необходимо, за да имате класа на вечерните сбирки, продължава списанието. Покрай Робъртс и Бери, People избра още 18 "кралици на бала", които са се обличали с повече вкус през 2002 г. По-голямата част от тях са кинозвезди.
В графата "лошо облечени" редакцията на People публикува снимка на бившит модел на Playboy Памела Андерсън, облечена в две ленти плат, редом с любимия си Кид Рок във фанелка и дънки. "Зимата приближава, а тези звезди нямат какво да облекат. Помегнете им!", призозава People читателите си.
Престъпление против модата извършила и жената на екс-президента Бил Клинтън, а сега сенатор Хилъри Клинтън. Тя е запечатана на снимка в синя рокля с огромни пищни ръкави. В секцията под название "Ужас от главата до петите" People представя супермодела Хайди Клум в дънки, футболна тениска, яке, шалче и шапка - всичко е в зелено-сини тонове и певицата Мейси Грей в тигров фрак, същите ботуши, бяля блузкя и златна вратовързка.

Ира Тодорова

Видяна общо: 422 рейтинг: 0.10

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.