Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Екзотични доминикански танцьорки в клуб “Дали”

Дата: 19.09.2002
Клуб-ресторант "Дали" отвори врати с напълно променен интериор и с нова вариететна програма. За гостите на заведението са обособени няколко зони. Част от клиентите могат да се разположат на високите столчета до трите бара, обзаведени в различен стил. Хаванският е от тежко "желязно" дърво, което издържа повече от 300 години. Карибският е в характерните за южните географски ширини пъстри цветове и е на две нива, като барманите са по-ниско от клиентите. Бар "Ацтека" е разположен в малка остъклена зала, от която идеално се виждат сцената и останалите посетители, но стъклената изолация омекотява децибелите и позволява спокойни разговори. Подът в тази зала е покрит с животински кожи и ръчно тъкани индиански черги, а самият бар е направен от каменен варовик. "Дали" има и вип зона. Тя е разположена на специален подиум в центъра на заведението, разчупена е на няколко сепарета и от нея най-добре се наблюдава програмата. Обзаведена е с копринени тапети и тежка плюшена мебел Версаче в червено и бяло. Входът за нея е 10 лева.

В клуба могат да се видят картини от известния доминикански художник Хосе Мартин. Екзотичните барманки, облечени в пъстри карибски одежди и охраната в униформи на латино-американските полицаи са напълно в тон с цялото обзавеждане и с концепцията на мястото.

Новата вариететна програма на заведението започва в 20.30 и свършва в 22.30 часа, след което нощта продължава с латино парти. Сцената е интересно оформена като отворена мида, а осветлението и озвучаването впечатляват с професионалното си ниво. Спектакълът включва изпълнения на известни наши артисти - Любо Нейков, Виктор Пелев, Ирра, Ирина Флорин, жената-каучук Сирма, два балета - "Карибиън" и "Салса Калиенте" и оркестър от 10 човека. В заведението танцуват и 10 момичета от Доминиканската република, а в събота за участие в програмата на клуба у нас пристигат и музикантите от доминиканската група "Малибу саунд".

Кухнята предлага малък брой леки испански и карибски блюда. От салатите заслужава да се опита салата "Мексико" (5 лева) - телешко контрафиле, пресни чушки, царевица, кисели краставички, лук, чили. От предястията не пропускайте Картоф по баски (6 лева), залят със смес от яйце, сирене и кашкавал. От основните ястия интересно предложение е телешкият стек "Галисия" (8.90 лева) от телешко бонфиле, синьо сирене, сметана и подправки и пълнената пъстърва "Овледо" (9.90 лева), приготвена с орехи, маслини, лимон и кашкавал. От десертите особено вкусни са зелените смокини с коняк (4 лева).

В "Дали" се предлага богат избор от коктейли. "Мохито" (6 лева) се сервира, както навсякъде по Карибите, със зелени лимони, захарен сироп и листо от дива прясна мента. Атракция е коктейлът "Дали" (17 лева) , който се поднася в издълбан ананас, а в съдържанието му е включен и сокът от самия плод, фреш портокал, гренадин, зелен лимон, водка, малибу и кюрасо.

Антон Михалев

Видяна общо: 847 рейтинг: 0.20

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.