Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Асоциация „Стара планина“ издаде каталог за региона

Дата: 25.09.2002

Най-новото информационно издание на Регионална туристическа асоциация „Стара планина“ е каталогът „Най-доброто по Пътя на слънцето“. В него е поместена информация за най-атрактивните културни, исторически и туристически обекти в региона на Централна Стара планина. Страниците му запознават с туристическите обекти в седемте общини и техните околности, както и с базите за настаняване и отдих. Информацията включва необходимите данни за обектите от историческа и културна гледна точка, природни забележителности, капацитет и условия за пребивавате в хотелите.

Освен на български език, информацията в каталога е преведена и на английски език. Представянето на градовете Трявна, Дряново, Габрово, Севлиево, Априлци, Троян и Тетевен следва Пътя на слънцето. „Регионът е кръстопът на туристически маршрути към основните природни и културни забележителности на България, както и към планинските и морските курорти“ – започва каталогът. Отпечатването на каталога е с финансовата помощ на Швейцарската агенция за развитие и сътрудничество.

Официалната му промоция ще бъде по време на предстоящата контактна борса в Трявна.

 

Стела Казакова

Видяна общо: 387 рейтинг: 0.09

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.