Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Мис Вселена позорно лишена от титлата

Дата: 24.09.2002
 

"Вашето постоянно нежелание да изпълнявате задълженията си на победителка и притежателка на титлата "Мис Вселена" вече доведе и ще продължава да довежда до постоянни загуби за собствениците на конкурса Освен това нанася вреди на имиджа им", се казва в уведомителното писмо, с което Оксана е лишена от титлата.

Така победителката на конкурса "Мис Вселена" рускинята Оксана Федорова е лишена от титлата си само четири месеца след победата. По данни на агенция Ananova, организаторите на конкурса са взели това решение заради системното неизпълнение на задълженията по договора от страна на красавицата. Освен това организаторите смятат, че Оксана се е омъжила тайно в момента вече е бременна. Тези две неща са сериозно нарушение на сключения с нея договор, съобщава Лента.ру

"Тя надебеля със седем килограма и смятаме, че е защото чака дате", отбелязват в изявление на оргкомитета. Според условията на конкурса, за нова победителка ще бъде обявена представителката на Панама Жустин Пасек, заела второ място.

travel.ru

Видяна общо: 361 рейтинг: 0.09

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.