Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Принц Чарлс бойкотира лова на лисици с ловни кучета

Дата: 26.09.2002
 Лондон – Великобританският престолонаследник принц Чарлс заплаши, че ще емигрира, ако правителството на Тони Блеър забрани лова на лисици с ловни кучета. Принц Чарлс споделил намерението си пред тайнствен британски политик. Благородникът написа наскоро писмо до премиера Блеър, в който изрази недоволството си от намерението на лейбъристкото правителство да прокара спорния закон.

Междувременно “Ню Йорк пост” написа, че британският престолонаследник и Камила Паркър Боулс ще обявят годежа си следващия месец. Двамата ще съберат по случая най-близките си 100 души на парти в Бъкингамския дворец. Кралица Елизабет Втора и принц Филип няма да присъстват на светското мероприятие, тъй като по това време ще са на посещение в Канада, твърди вестникът.

Дейли Мейл

Видяна общо: 376 рейтинг: 0.09

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.