Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Търсят Неси с магия

Дата: 27.09.2002
 

Многогодишните безуспешни опити да бъде намерено прословутото Неси - чудовището, което обитава планинското езеро Лох Нес, продължават с все по-нови и нетрадиционни методи. Те изискват малко средства и действат максимално. Поредният такъв опит за среща с чудовището преживяло мезозойската ера, ще направи неизвестният Кевин Карлайън. Той се представя като специалист по бяла магия и предлага да се издири мистичното същество чрез използването на спиритически сеанси. Според него езерното влечуго не е никакъв динозавър от плът и кръв, а привидение.
Кевин Карлайън е познат в тесен кръг специалисти, които се занимават с издирването на изчезнали животни и домашни любимци чрез ясновидство. Освен това той можел да предрича бизнес и житейски стъпки, които са най-удачни за бъдещето на човек или фирма. През миналата година той успешно "свалил" прокрятието, което от десетилетия тегнело над един от замъците в Инверс, изречено от Макбет.
Издирването на Неси ще се превърне в апогей на спиритическите възможности на екстрасенса, както и на ясно изразените му комерсиални цели. Той е хванал в хитър капан група шведски учени, които издирват доисторичиския звяр и смятат да финансират магьосника.
Според Карлайън той вече е осъществил спиритическа връзка с Неси, който бил духът на отдавна загинало животно. Приживе обаче, то обитавало водите на Лох Нес. Сега се очаква духът да "обясни" това пред сведетели...

Берлин - Специално за Journey
Лора Димитрова

Видяна общо: 427 рейтинг: 0.10

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.