Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Събитията днес в морската ни столица

Дата: 03.10.2002

От 10.30ч. в зала 37 на Община Варна г-н Кенет Скот – радист от военната мисия на прочутия майор Томпсън, действала на територията на България по време на Втората световна война, ще даде пресконференция.
От 11.00 часа в същата зала той ще се срещне с ветерани от антифашистката съпротива, членове на Български антифашистки съюз и с офицери и сержанти от запаса.


От 11ч. В Курортен комплекс “Албена” ще се състои пресконференция по повод предстоящия конгрес на Световната работническа спортна федерация. Предвиден е автобус за журналисти, който тръгва от Полиграфията в 10,20 часа.


От 11,30ч. в зала “Младост” на Двореца на културата и спорта във Варна ще се състои официалното откриване на изложението “Произведено в България”.


От 12ч. в зала “Палас Прес” ще се проведе пресконференция по повод изложението “Произведено в България”. Изложението се организира за втора поредна година в гр. Варна, организатор е Бизнес център - България ЕООД и ще се проведе в Двореца на културата и спорта от 3 до 8 октомври
2002 г. На пресконференцията ще бъде представена информация за целите на изложението и за участниците в него.


От 17,20ч. в сградата на Държавен куклен театър-Варна ще бъде представен спектакълът “Момче на коледна елха при Христа”. Постановката е на Областен куклен театър Волгород, Русия и е част от програмата на Международния куклен фестивал “Златният Делфин”, който се провежда в Морската столица.


От 17,30ч. Във Фестивален и конгресен център-Варна ще се проведе пресконференция с Петър Стоянов, Президент на Република България от 1997г. до 2001г. Посещението на г-н Петър Стоянов във Варна е по покана на клуб “Отворено общество” и Ротари клуб и е във връзка с инициативата на “Отворено общество” - “България в началото на 21 век”, която предвижда срещи на видни български интелектуалци с варненската общественост.

dnesplus.com

Видяна общо: 387 рейтинг: 0.09

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.